Waterwipes

Beschikbaarheid: Op voorraad (9)

60 stuks Waterwipes wegwerp doekjes; ze zijn geschikt voor vieze bipsjes , snoetjes en handjes.

  • Waterwipes zijn 100% plantaardig.
  • Waterwipes hebben slechts 2 ingrediënten: water & grapefruit extract.
  • Waterwipes zijn 100% plastic-vrij (behalve de verpakking)
  • Waterwipes bevatten geen kunstmatige geurstoffen en worden als hypoallergeen beschouwd.
  • Waterwipes zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke bijproducten. Ze zijn vegan en zijn goedgekeurd door The Vegan Society.

We raden aan om WaterWipes babydoekjes binnen 4 weken na opening te gebruiken.

Zoals alle vochtige doekjes hebben Waterwipes een houdbaarheidsdatum. Wij raden aan om de verpakking binnen 24 maanden na productiedatum te openen en de verpakking binnen een maand na opening te gebruiken. De productiedatum en vervaldatum staan ​​op de achterkant van de verpakking.

 

(bevat sporen van benzalkoniumchloride).

 

TIP:

Omdat Waterwipes geen chemicaliën gebruikt om de vloeistof aan de doekjes te "binden", kan het water soms naar de bodem van de verpakking migreren. Om dit te verhelpen, draai je het pakje WaterWipes babydoekjes ondersteboven en knijpt/masseer je het pakje zachtjes gedurende een paar seconden. Hierdoor wordt het water snel en gelijkmatig over het pakket verdeeld en krijgen de waterdoekjes weer dezelfde consistente vochtigheid die ze hadden toen ze in ons cleanroomproces werden gemaakt.

Als je de Waterwipes vochtige doekjes voor enige tijd opbergt of in bulk koopt, raden we je aan de verpakkingen met het label naar beneden te leggen voor gebruik.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »