Handsfree Kolf

handsfree kolven TDF

Ben jij op zoek naar de beste hands-free borstkolf? Dan kunnen we je helaas niet niet helpen ookal zijn wij expert op het gebied van borstkolven.

Een passende kolf heeft namelijk het maken met de pasvorm van het borstschild en het ritme van de kolf motor. Hoe beter het borstschild past, des te beter je het vacuüm uit de motor ervaart. Omdat wij weten dat niet elke mama dezelfde vorm borstschild gebruikt, beweren we ook dat niet elke mama dezelfde borstkolf als efficient ervaart.

Het beste advies wat we je kunnen geven is dat je een kolfconsult bij ons, (of bij een van onze collegas) inplant. Zo weten we zeker dat jij advies op maat krijgt. 

Plan hier jouw afspraak in bij ons

Handsfree kolven met wearables MoM&e, Horigen, Youha, Medela, Perifit, Nutrea, Elvie, Wowmom of handsfree kolf bh's van PumpEase, The Dairy Fairy of Medela.

Met de meeste dubbelzijdige kolven kan je in combinatie met een kolf BH handsfree kolven. Let op de opening waar het borstschild doorheen geschoven wordt. De opening moet groot genoeg zijn om het schild aan de voor- of achterkant doorheen te schuiven. Sommige borstschilden zitten namelijk vast aan de connector en schuiven moeilijk door een rond gaatje; een sleuf is dan een stuk makkelijker.

Nieuw is de mogelijkheid om handsfree te kolven met wearable borstkolven. Je gebruikt de handsfree kolf IN je eigen BH en bent dus vrij om te gaan en staan waar je wilt. Geen slangen, geen draden. Een echte 'handsfree experience' en draadloze kolf dus.

 

Ideaal wanneer je:

  • Vaak kolft en wilt Multi-Tasken (welke moeder is er nu géén Multi-Tasker?)
  • Borstcompressie wilt toepassen tijdens het dubbelzijdig kolven.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »