Baby Innovation Award 2018 Categorie Feeding Haakaa

  • Geplaatst op
  • Door Chella Verhoeven LK ibclc
  • 0
Baby Innovation Award 2018 Categorie Feeding Haakaa

De heruitvinding van de eeuw moet toch wel de silicone lekschaal / kolf van Haakaa zijn. Een terechte winnaar!

 

De Negen Maanden beurs 2018 is voorbij en de Voedingslounges die MoM&e gehost heeft, zijn weer bijna opgeruimd. Vandaag hebben we flink gesjouwt; pallets, kussens, flessenwarmers, waterkokers en demo-kolven staan weer op z’n plek en het allerdaagse leven van mailen, pakjes inpakken voor de webwinkel en kolfconsulten ging ook weer gewoon door.

 

Ik ben moe… de was, van n hele week, ligt torenhoog op de wasmachine en droger gestapeld (de kinderen kregen de ‘aan-knop’ niet gevonden) maar toch wil ik vanavond nog even stilstaan bij de winnaar van de Baby Innovation Award 2018 en dan vooral de categorie ‘Feeding Award’:  de Haakaa Silicone Borstkolf.

 

De heruitvinding van de eeuw moet toch wel de silicone lekschaal / kolf van Haakaa zijn. Een terechte winnaar!  Waarom ik  ‘heruitvinding’ zeg? Kijk maar eens naar dit plaatje. Het welbekende glazen borstschild en rode rubberen bal zal vast de redding van jouw (overgroot)oma zijn geweest toen ze met stuwing in het kraambed lag. Pigeon heeft de plastic variant nog steeds in haar assortiment. Met de komst van silicone gaan we nu helemaal los en ben je wel dom om die toeschietreflex in een zoogcompres te laten lopen!

 

Pigeon kolf glazen kolf

 

Hoe werkt het?

Een silicone lekschaal / kolf lift mee op jouw toeschietreflex. Wanneer je jouw baby aan een borst voedt dan merk je dat je andere borst ook mee gaat lopen. Zonde om al die melk in een zoogcompres te laten lopen! Knijp de silicone lekschaal / kolf aan de onderzijde in en zuig ‘m vacuum aan de borst die je niet gebruikt (en lekt). Door het vacuum die de silicone lekschaal / kolf creeert, verzamel je extra melk die je kunt gebruiken voor extra voorraad.

Let op: hoe leger de borst, des te vetter jouw melk. Lekmelk is dus alleen geschikt om te mengen met melk die je gekolft hebt.

 

Haakaa kolven met een inhoud van 100 ml (€19.95) en 150 ml (€29.95) met of zonder bloemstoppertje (€9,75) kan je kopen bij Je Suis Baby.

 

Haakaa silicone kolf

Bij Mom&e verkopen we de Lanke silicone kolf / lekschaal met n inhoud van 90 ml inclusief deksel (€ 6,75)

 

Lanke silicone kolf / lekschaal

En voor de mama die heel veel geduld heeft, raden we je AliExpress.com aan. 3 weken wachten loont: tegen inkoopprijs en soms gratis verzending ontvang je dit geniale product. Let bij aankoop via AliExpress vooral op verkoperswaardering en op bijzonderheden van materiaaleigenschappen (latex, ftalaat, bpa en pvc vrij).

 

AliExpress silicone lekschaal / borstkolf

 

Succes met die extra melkvoorraad voor jouw kindje!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »