Personal Fit PLUS borstschild

Beschikbaarheid: Op voorraad (4)
Medela Personal Fit PLUS borstschilden hebben een innovatieve openingshoek van 105°, waardoor het kolven niet alleen comfortabeler voor is maar ook efficiënter. Er is een aantoonbaar betere melkstroom en produceert tot 10% meer melk dan oude Medela schilden. De ovale vorm van het PersonalFit PLUS borstschild past zich beter aan de borst en kan 360° worden gedraaid. Je kunt dus precies de vorm van de borst volgen.
 
Verkrijgbaar per stuk.
 

PersonalFit™ PLUS borstschilden zijn de nieuwe standaard in het ontwerp van borstschilden. Ze zijn gebaseerd op baanbrekend onderzoek van Medela en de klinisch bewezen voordelen die voortvloeien uit meer dan 1.000 afkolfsessies. Medela gebruikte 3D-scans van zogende borsten met modelleringssoftware om de beste hoek voor een optimale pasvorm te vinden. Het resultaat is een nieuwe openingshoek van 105° die de pasvorm verbetert.

 

Een onderzoeksteam, gecoördineerd door Medela Research Associate Dr. Danielle Prime, beoordeelde de prestaties van het 105° borstschild. Uit de bevindingen bleek dat de PersonalFit™ PLUS-borstschilden voor meer melk en meer comfort zorgden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »