Huur Symphony borstkolf + kolfsets

€100,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

De Symphony professionele borstkolf: De technische kenmerken en accessoires zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bedoeld om tijdens de borstvoedingsperiode aan jouw persoonlijke behoeften te voldoen.

De Symphony is uitgerust met de initiatietechnologie en de 2-Phase Expression technologie van Medela, heeft een overloopbeveiliging en is geschikt voor dubbel en enkel afkolven.

Check hier of je een vergoeding voor de huur van een borstkolf krijgt

 

De afkolfset Medela PersonalFit PLUS is verkrijgbaar in maat: S (21 mm), maat M (24 mm) en L (27 mm). Andere maten zijn afzonderlijk verkrijgbaar; neem contact op met de MoM&e BorstkolfWinkel.

 

 

Tegen betaling van de borgsom ontvang je:

  • Medela Symphony borstkolf in koffer, stroomdraad en dubbele afkolfset.

 

BORGSOM

Je betaalt €100 borg en ontvangt de kolf, adapter, kolfset(s) en bewaartasje. De borgsom ontvang je retour zodra je de kolf aan ons in goede staat geretourneerd hebt.

HUURPRIJS (afrekening)

  • De eerste huurweek betaal je: € 20.
  • 2e en daarop volgende huurweken: € 2,50 per dag tenzij je na 1 week gebruik hebt aangegeven dat je tot aankoop wilt overgaan.
  • Na een half jaar (183 dagen) loopt de huurovereenkomst af en betaalt de huurder de afrekening.

HUURKOOP

Wanneer de huurder het gehuurde artikel wilt overkopen, dient de huurder verzoek tot aankoop  binnen één week na afsluiting van de huur aan te geven bij verhuurder. Huurkoop geldt alleen bij Chicture, Elody, Grace, Ardo Calypso of omzetting Ardo Bellis naar Ardo Alyssa.

Medela Symphony kan niet overgekocht worden. De aankoopsom van de kolf bedraagt ten miste de dagwaarde van de aankoopprijs op www.borstkolfwinkel.nl

De betaalde borgsom wordt van de afrekening afgetrokken en je ontvangt dus geld terug van ons of je moet bijbetalen.

AFREKENING

Wanneer we de gehuurde artikelen terug ontvangen, krijg je een factuur met de borg retour.

Je ontvangt ook een factuur voor de gehuurde tijd en de gebruikte kolfset(s) en/of niet geretourneerde artikelen.

Wanneer je een huur naar koop omzet dan betaal je de aankoopprijs van de borstkolf en ontvang je de borg voor de gehuurde artikelen retour wanneer MoM&e de gehuurde artikelen in goede staat heeft terug ontvangen.

ZORGVERZEKERING

Een borgfactuur kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Pas wanneer je de afrekening hebt ontvangen, kan je die inleveren bij de zorgverzekeraar. De afrekening is een totaal van de huur en de gebruikte afkolfset(s). Op al onze facturen staan de codes die de zorgverzekeraar nodig heeft om te vergoeden.

Lees de huurvoorwaarden

 

https://www.moedermelknetwerk-borstkolfwinkel.nl/service/zorgverzekering/

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »