Huur Chicture & borstkolfset

Beschikbaarheid: Op voorraad (10)

De Horigen Chicture dubbelzijdige elektrische borstkolf en 3D kolfset is beschikbaar voor verhuur. Om Chicture te huren hoef je niet bij ons in de buurt te wonen. We doen de 3D kolf gewoon op de post voor je!

Check hier of je een vergoeding voor de huur van een borstkolf krijgt

 

 

3D zachte siliconen schilden vormen zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Met zachte druk, vacuum en massage kolf je op een ontspannen manier.

De sterke Chicture heeft 2 motoren en het vacuum van de kolf is dus per borst in te stellen. Niet elke borst is hetzelfde en kan verschillende stimulatie nodig hebben.

Met het 3 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus of je laat de kolf 3 keer stimuleren en één keer kolven. In alle drie de modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen. Wanneer je klaar bent met dubbelzijdig kolven en per borst nog wilt nakolven, kies je via het touchscreen of je de linker- of rechterborst wilt kolven.

Chicture heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 2 uur draadloos.

De Horigen Chicture borstkolf heeft een gesloten systeem.

Naar keuze aan te huur(kopen) met:

  • 24mm en kleiner borstschilden (107PP). Deze is om te bouwen naar een handkolf. Het borstschild en connector zijn van elkaar los te koppelen en makkelijk te gebruiken bij een handsfree kolfBH. Kolfset is makkelijk om te bouwen naar handkolf met een losse handgreep.
  • 109PP borstschilden in de maat 21mm, 25mm of 29mm. Minder onderdelen en snel te reinigen. Alleen te gebruiken met een PumpEase handsfree kolfBH en niet om te zetten naar handkolf.
  • 27 + 30mm traditionele borstschilden (113PP) zonder compressiefunctie. Kolfset is makkelijk om te bouwen naar handkolf met een losse handgreep.
  • ReFlex 3D Plus schilden voor half-liggend of in zij-ligging kolven (111PP).

 

Welke maat heb je nodig?

Kijk hier wat de verschillen zijn tussen de Horigen kolfsets en schilden

 

Tegen betaling van de borgsom ontvang je:

  • Horigen Chicture & adapter, dubbele Horigen kolfset à €67 naar keuze en bewaartasje.

 

BORGSOM

Je betaalt €100 borg en ontvangt de kolf, adapter, kolfset(s) en bewaartasje. De borgsom ontvang je retour zodra je de kolf aan ons in goede staat geretourneerd hebt.

HUURPRIJS (afrekening)

  • De eerste huurweek betaal je: € 20.
  • 2e en daarop volgende huurweken: € 2,50 per dag tenzij je na 1 week gebruik hebt aangegeven dat je tot aankoop wilt overgaan.
  • Na een half jaar (183 dagen) loopt de huurovereenkomst af en betaalt de huurder de afrekening.

 

AFREKENING

Wanneer we de gehuurde artikelen terug ontvangen, krijg je een factuur met de borg retour.

Je ontvangt ook een factuur voor de gehuurde tijd en de gebruikte kolfset(s) en/of niet geretourneerde artikelen.

De betaalde borgsom wordt van de afrekening afgetrokken en je ontvangt dus geld terug van ons of je moet het restant bij betalen.

 

ZORGVERZEKERING

Een borgfactuur kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Pas wanneer je de afrekening hebt ontvangen, kan je die inleveren bij de zorgverzekeraar. De afrekening is een totaal van de huur en de gebruikte afkolfset(s). Op al onze facturen staan de codes die de zorgverzekeraar nodig heeft om te vergoeden.

 

Lees de huurvoorwaarden

Verhuur borstkolf

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »