Grace, elektrische borstkolf

Beschikbaarheid: Op voorraad (24)

3D kolven met de elektrische Horigen Grace: het zachte silicone schild vormt zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Met zachte druk, vacuüm en massage kolf je op een ontspannen manier. Met de extra geleverde kolfset en Y slang kan je desgewenst dubbelzijdig kolven.

 

In het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuüm naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen.  Het LED scherm laat je zien hoe lang je aan t kolven bent en in welke modus

Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos.

Omdat Horigen weet hoe vervelend het is allerlei maten flessen te moeten aanschaffen zitten er in de verpakking 1 adapter zodat je allerlei flessen met brede en smalle halzen onder de kolf kunt gebruiken. (Let op: Beldico, Materni, Tommee Tippee en Nuby flessen zijn niet op de flessenhalsadapter te gebruiken)

Grace is te gebruiken als enkelzijdig of dubbelzijdige kolf met een bijgeleverde Y connector.

 

Horigen Grace borstkolf heeft een gesloten systeem.

Naar keuze aan te kopen met:

  • 24mm en kleiner borstschilden (107PP). Deze is om te bouwen naar een handkolf. Het borstschild en connector zijn van elkaar los te koppelen en makkelijk te gebruiken bij een handsfree kolfBH. Kolfset is makkelijk om te bouwen naar handkolf met een losse handgreep.
  • 109PP borstschilden in de maat 21mm, 25mm of 29mm. Minder onderdelen, snel te reinigen maar niet om te zetten naar handkolf.
  • 27 + 30mm traditionele borstschilden (104PP) zonder compressiefunctie. Kolfset is makkelijk om te bouwen naar handkolf met een losse handgreep.
  • ReFlex 3D Plus schilden (half-liggend of in zij-ligging kolven).

Méér uitleg over Horigen kolfsets vind je hier.

 

3D borstschilden horen de tepel en tepelhof te omsluiten om te kunnen kolven. Afbeeldingen van te grote of te kleine borstschilden zijn hier niet van toepassing.

 

BPA vrij.

2 jaar garantie

Afmeting motor: 12 x 12 x 6

Gewicht motor: 355 gr.

 

 

De verpakking bevat:

  • Kolfmotor met touchscreen
  • Kolfset(s) naar keuze met schildafdekking
  • Flessenstandaard
  • AC Adapter
  • Flesadapter
  • Flessendop

 

Krijg jij een vergoeding voor een borstkolf van jouw zorgverzekering voor jouw kolf of lactatiekundig consult?

Wanneer je aanvullend verzekerd bent dan kan je bij sommige verzekeraars jouw borstkolf en/of een (kolf) consult vergoedt krijgen. Check de app van jouw verzekeraar, de Zorgwijzer of Independer.

Vanuit de basisverzekering krijg je geen kolf of lactatiekundig consult vergoedt.

 

Wanneer je een borstkolf of een deel ervan vergoedt krijgt, hoef je niets te doen; alle benodigde gegevens die de verzekering nodig heeft, staan op de factuur.

 

Krijg je alleen of óók lactatiekundige vergoeding?

Neem contact op met ons voor een kolfconsult à €80 zodat je (extra) €30 korting op jouw kolf kunt ontvangen en een kolfconsult laat factureren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »