Baby Motion borstschilden

Beschikbaarheid: Op voorraad (35)

3e generatie LacTeck Baby Motion compressieschilden masseren de tepel en tepelhof zoals jouw kindje dat doet, zodat je lichaam een seintje krijgt om de melk goed te laten stromen.

De Baby Motion schilden zijn zacht en schuren niet. Je hoeft ze niet al te diep in de borst te drukken omdat ze een goede aansluiting op het borstweefsel hebben.

 

Verkrijgbaar per stuk of per set in maat:

  • 15mm
  • 18mm
  • 21mm
  • 24mm
  • 27mm

Materiaal: Stevig 'food grade silicone'

 

Let op:

  • Compressie borstschilden zijn direct te gebruiken bij kolven waarvan het schild en connector los gekoppeld kunnen worden (Bv: Medela, MoM&e, Nutrea etc) . Wanneer je een ander merk motor hebt en wilt ombouwen mag je contact met ons opnemen.
  • Omdat het Baby Motion schild compressie geeft is het noodzakelijk dat je iets hoger vacuum gebruikt dan met harde borstschilden.

 

Met Baby Motion schilden van LacTeck kolf je efficiënter en mogelijk ook meer melk. Onderzoek toont aan dat kolven met vacuüm én compressie bijna meer melk genereert.

 

 

 

| Alina 06-10-2021 12:46

Deze borstschilden werken echt prima. Kolven is meer comfortabel dan met harde plastic schilden, en ik krijg ook meer melk uit per keer (100-120 terwijl het was 80-100 daarvoor). De schilden blijven goed zitten in een kolfbh. Enig nadeel is dat ze niet doorzichtig zijn en het is een beetje lastig om ze goed te plaatsen. Heel tevreden mee!

| Vera 03-12-2020 06:06

Hij had voor nog betere stimulatie van mijn tepel waarschijnlijk nog net 1-2 mm kleiner gemogen. Maar wel comfortabel kolven eindelijk! Opbrengst lijkt in orde, maar dit weet ik pas zeker als ik straks vol op werk ga kolven. Ben nu nog maar aan het sprokkelen voor een voorraad.

| Leonie 20-08-2020 23:45

De schilden werken voor mij helaas niet zoals gehoopt. Ik vind het kolven met de compressieschilden niet prettig aanvoelen en ik krijg er kleine bloeduitstortingen van. Ook de opbrengst is niet hoger dan wanneer ik de standaard hardplastic schilden van mijn Medela kolf gebruik (voor mijn gevoel is de opbrengst zelfs minder). Jammer, want het leek mij echt een goede oplossing om het kolven comfortabeler te maken.

| Maaike 21-07-2019 17:18

Fantastische schilden! Toen ik voor de eerste keer ging kolven schrok ik behoorlijk; 40 ml uit beide borsten in de ochtend een uur na de voeding. Wat bleek? De tunnel van de schilden had een te grote diameter. Maar zelfs met de juiste maat Medelaborstschild was de opbrengst nauwelijks hoger. Het kolven deed ook zeer; op L4 hield ik het maar vijf minuten vol en zaten er dikke rode cirkels op mijn borsten na die vijf minuten. Toen zag ik de Baby Motion schilden; behoorlijk aan de prijs als je het vergelijkt met de harde plastic Personal Fit schilden van Medela. Ik heb de gok gewaagd en achteraf spijt dat ik ze niet eerder heb gekocht. Ik ben nu in tien minuten klaar en heb dan behoorlijk gevulde flesjes (rond de 250 ml) én geen rode cirkels meer. Kolft echt heel fijn! Dikke aanrader!

4.25 sterren op basis van 4 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »