Sydney kolf BH All Pumps

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

De Dairy Fairy®, pioniert met de allereerste All Pumps kolfBH, speciaal ontworpen voor het afkolven voor zowel 'In-Bra' als 'traditionele' kolfsets.

Een baanbrekende BH in de nieuwste "All Pumps"-lijn van TDF: Sydney is ontworpen om alles te accommoderen: je kunt Sydney gebruiken als borstvoedingsBH en si bruikbaar met elke borstkolf die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Hoewel alle verbetering in kolftechnologie welkom is, moet de lingerie die moeders dragen tijdens borstvoeden en kolven ook evolueren en vooruitgaan. De Dairy Fairy Sydney BH maakt een enorme sprong om de veelzijdige hulpmiddelen te omarmen die moeders gebruiken tijdens het voeden en kolven

Met de verlengingsfunctie van de schouderband, waarvoor patent is aangevraagd, creëert Sydney extra ruimte voor de grotere In-Bra borstkolven en past het zich aan je cupmaat aan. Tegelijkertijd heeft de BH verborgen schildopeningen waardoor je de borstschilden naar binnen kan laten glijden en volledig handsfree kunt kolven terwijl je n conventionele kolf, vacuüm lekschaal of zelfs een handkolf gebruikt. Andere kenmerken zijn de gemakkelijk los te maken voedingsclips, sterke en draadloze borststeun en rekbare (en ademende) stof die beweegt en verandert met je lichaam.

Met de populariteit van In Bra borstkolven, vacuüm lekschalen en conventionele kolven jongleren de meeste moeders nu met meerdere soorten kolven gedurende de dag. Veel kolf- en voedingsBH's werken goed voor conventionele kolven maar rekken of verslijten snel wanneer In Bra modellen meer gebruikt worden - Sydney is te gebruiken met elke soort kolf zonder de vorm, lift of pasvorm te offeren. TDF Sydney BH is alles wat je nodig hebt!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »