Suckle Through tepelhoedje

Beschikbaarheid: Op voorraad (1)

Moeders met elastische tepels zullen dol zijn op dit nieuwe product van LacTeck! Het SuckleThrough tepelhoedje is ontworpen om deze moeders te helpen bij het voeden of afbouwen van traditionele tepelhoedjes. De tepel van de moeder kan door de open bovenkant in de mond van de baby komen en in direct contact komen met het speeksel van de baby. Het helpt ook beschermen tegen een slechte aanleg, waardoor een comfortabelere ervaring ontstaat.

 

Geschikt voor tepelmaat: 15 tot 20 mm.

Elke verpakking bevat 2 tepelhoedjes.

 

 

In welke maat zijn SuckleThrough tepelhoedjes beschikbaar?

Momenteel hebben we alleen maat S beschikbaar; geschikt voor tepelmaat 15 mm-20 mm.

 

Doet het voeden met een SuckleThrough tepelhoedje pijn?

Nee. Het SuckleThrough tepelhoedje is gemaakt van zacht siliconen dat zeer comfortabel in gebruik is, zelfs als je tepel buiten de opening van het schildje uitsteekt.

 

Moet mijn tepel door het SuckleThrough tepelhoedje heen steken?

Ja. Dat is het doel van het SuckleThrough tepelhoedje; dat de overgang naar directe borstvoeding vergemakkelijkt en toch bescherming biedt aan de onderkant van de tepel van de moeder. Een vrije melkstroom is belangrijk voor de communicatie tussen speeksel en moedermelk en het afbouwen van traditionele tepelhoedjes.

 

Wat is het verschil tussen een SuckleThrough tepelhoedje en een ‘gewoon tepelhoedje?

Een gewoon tepelhoedje heeft als doel het zuigen van baby te stimuleren doordat de tip van de tepelhoed het verhemelte raakt en het zuigreflex uitlokt.

 

Is het SuckleThrough tepelhoedje geschikt voor moeders met zeer vlakke of ingetrokken tepels?

We raden moeders met ingetrokken of vlakke tepels niet aan om SuckleThrough tepelhoedje  te gebruiken omdat het niet genoeg structuur heeft om de tepel van de moeder na te bootsen en de zuigreflex van de baby te stimuleren. Het is ontworpen voor moeders met elastische tepels.

 

Is het SuckleThrough tepelhoedje geschikt voor moeders waarvan de baby een strakke tongriem heeft?

We raden moeders van een baby met een strakke tongriem niet aan om SuckleThrough tepelhoedje  te gebruiken omdat het niet genoeg structuur heeft om de tepel van de moeder na te bootsen en de zuigreflex van de baby te stimuleren. Het is ontworpen voor moeders met elastische tepels.

| Lisanne 21-09-2023 15:32

De tepel wordt er doorheen gezogen en zwelt op wat zeer pijnlijk is. De randen van het hoedje knellen dan om de tepel heen. Voor mij volledig onbruikbaar. Het materiaal voelt fijn, dat is dan ook alles.

2 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »