Medela Symphony > Horigen Beature

Beschikbaarheid: Op voorraad (54)

Ombouwset Beature om met de Medela Symphony afkolfset thuis, met een gesloten systeem, dubbelzijdig verder te kolven.

 

De Beature borstkolf is zowel op stroom als op AA batterijen te gebruiken. De netsnoer heeft een ook een USB aansluiting. Makkelijk om in de auto aan te sluiten of op je pc of een powerbank. 

Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen.  Het LED scherm laat je zien hoe lang je aan t kolven bent en in welke modus.

Let op dat je het vacuum van de pomp naar beneden bijstelt wanneer je van dubbelzijdig naar enkelzijdig kolven overschakelt.

 

Je kunt kiezen uit:

 

  • Ombouwset voor Symphony Personal Fit PLUS kolfset:

Symphony PLUS kolfset

-Beature motor
-Netstroom adapter / kabel met USB aansluiting
-Y slang

 

  • Ombouwset voor Symphony Personal Fit kolfset:

Symphony Personal Fit kolfset

-Beature motor
-Netstroom adapter / kabel met USB aansluiting
-Y-slang

-2 x backflow protector

 

Ombouwen Symphony Personal Fit PLUS kolfset:

Verwijder aan één zijde van de Medela slang(en) de slangnippel(s). Week de slang en slangnippel in gekookt water en trek de nippel uit de slang.

Bevestig de Medela nippels aan de lange uitgangen van de bijgevoegde Horigen Y slang. Plaats de lange uitgang terug in de connector van het Medela borstschild. Bevestig de korte slang met nippel in de motor. Je kunt nu dubbelzijdig kolven. Om enkelzijdig te kolven sluit je één kant van de Y slang af met het dopje wat aan de Y connector bevestigd is.

 

Ombouwen Symphony Personal Fit kolfset:

Verwijder aan beide zijden van de Medela slang(en) de slangnippel(s).  Week de slang en slangnippel in gekookt water en trek de nippel uit de slang.

Bevestig de lange uitgangen van de bijgevoegde Horigen Y slang aan het korte stokje van de Backflow protector. De Backflow protector beschermt de motor tegen terugloop van melk en vocht en maakt het systeem gesloten.
Het lange stokje van de Backflow protector plaats je in de achterzijde van de Medela Personal Fit connector.

De rest van de Medela kolfset bouw je in elkaar zoals gewoonlijk.

 

Je bent nu klaar om moedermelk te kolven!

 

| Miranda schaap 10-05-2021 10:49

Kolf gekocht de Beature ombouw set omdat ik de Medela Symphony huurde via het ziekenhuis en deze ombouwset gebruikt kon worden met het setje wat ik al in huis had. Allereerst advies telefonisch gevraagd. Qua kosten voor deze kolf lijkt in eerste instantie dan ook een goede prijs. Helaas is niks minder waar. Het vacuüm gaat snel van de kolf af en maakt je borst niet goed leeg. Dit is naar mijn inziens essentieel. LET OP! Je mag de kolf niet een keer testen of deze werkt voor je want anders mag hij niet.meer retour en wordt er €115 door je neus geboord. Ik begrijp dat het verlengset/snoertjes niet terug kunnen maar de motor van de kolf is totaal niet in aanraking geweest met mij. Alleen getest qua vacuüm. Na telefonisch contact is er ook totaal geen mogelijkheden. Erg jammer! Ik zou hem al met al niet aanraden tenzij je van te voren weet wat deze kolf bij je doet.

| Jojanneke 26-03-2019 14:34

Prettige (niet dure) borstkolf, nu 2 maanden in gebruik en tevreden over, goede kwaliteit!

3 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »