Medela Symphony > Horigen Grace

Beschikbaarheid: Op voorraad (13)

Ombouwset Grace om met de Medela Symphony afkolfset thuis, met een gesloten systeem, dubbelzijdig verder te kolven. 

Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos. Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen.  Het LED scherm laat je zien hoe lang je aan t kolven bent en in welke modus.

Let op dat je het vacuum van de pomp naar beneden bijstelt wanneer je van dubbelzijdig naar enkelzijdig kolven overschakelt.

 

Je kunt kiezen uit:

 

  • Ombouwset voor Symphony Personal Fit PLUS kolfset:

symphony personal fit PLUS

-Grace motor met ingebouwde accu
-Netstroom adapter
-Y slang

 

  • Ombouwset voor Symphony Personal Fit kolfset:

symphony personal fit

-Grace motor met ingebouwde accu
-Netstroom adapter
-Y-slang

-2 x backflow protector


 

Ombouwen Symphony Personal Fit PLUS kolfset:

Verwijder aan één zijde van de Medela slang(en) de slangnippel(s). Week de slang en slangnippel in gekookt water en trek de nippel uit de slang.

Bevestig de Medela nippels aan de lange uitgangen van de bijgevoegde Horigen Y slang. Plaats de lange uitgang terug in de connector van het Medela borstschild. Bevestig de korte slang met nippel in de motor. Je kunt nu dubbelzijdig kolven. Om enkelzijdig te kolven sluit je één kant van de Y slang af met het dopje wat aan de Y connector bevestigd is.

 

Ombouwen Symphony Personal Fit kolfset:

Verwijder aan beide zijden van de Medela slang(en) de slangnippel(s).  Week de slang en slangnippel in gekookt water en trek de nippel uit de slang.

Bevestig de lange uitgangen van de bijgevoegde Horigen Y slang aan het korte stokje van de Backflow protector. De Backflow protector beschermt de motor tegen terugloop van melk en vocht en maakt het systeem gesloten.
Het lange stokje van de Backflow protector plaats je in de achterzijde van de Medela Personal Fit connector.

De rest van de Medela kolfset bouw je in elkaar zoals gewoonlijk.

Je bent nu klaar om moedermelk te kolven!

| Natascha 16-03-2021 16:09

Hele fijne borstkolf en het is prettig dat je je reeds gekochte Medela set hiervoor kan gebruiken als je vooraf een Medela Symphony gehuurd hebt.
Ik vind de kolf even krachtig als de Medela Symphony voelen de Horigen voelt alleen wel ander aan tijdens het kolven.
Veder is het fijn dat de kolf compact is en makkelijk mee te nemen in je tas en dat je door de accu ook draadloos kunt kolven is super fijn.
Ik kan iedereen de Horigen kolf aanbevelen.

| Laura 20-02-2020 15:48

Hele fijne borstkolf en het is prettig dat je je reeds gekochte set hiervoor kan gebruiken. Het "lawaai" vakt reuze mee in vergelijking met de medela swing en andere kolven. Ook is hij erg krachtig waardoor het kolven supersnel gaat. Hij heeft 9 standen en ik heb hem gebruikt op stand 3. Hij is compact en makkelijk mee te nemen in de tas. Ik zou hem iedereen aanbevelen.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »