Huur(koop) Grace & borstkolfset

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

De Horigen Grace elektrische borstkolf en 3D kolfset heeft gesloten systeem zodat ze geschikt is om te huren. Je mag de Grace borstkolf bij ons afhalen of op laten sturen.

Huurkoop: wil je Horigen 3D Grace eerst huren voordat je over gaat tot aankoop? Laat ons, na een week gebruik, weten of je wilt aankopen. Je betaalt in eerste instantie het borgbedrag en later een meerprijs voor volledige aankoop.

Laat ons per email weten dat je tot aankoop wilt overgaan. Wij regelen online de rest voor je.

Check hier of je een vergoeding voor de huur van een borstkolf krijgt

 

 

Het zachte siliconen 3D schild vormt zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Zachte druk, vacuum en massage zorgt ervoor dat je optimaal gebruik maakt van de melkstroom.

Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen.

Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos.

De Horigen Grace borstkolf heeft een gesloten systeem.

BPA vrij.

 

Naar keuze aan te huur(kopen) met:

  • 24mm en kleiner borstschild (107PP). Deze is om te bouwen naar een handkolf. Het borstschild en connector zijn van elkaar los te koppelen en makkelijk te gebruiken bij een handsfree kolfBH. Kolfset is makkelijk om te bouwen naar handkolf met een losse handgreep.
  • 25mm en kleiner borstschild (109PP). Minder onderdelen en snel te reinigen. Alleen te gebruiken met een PumpEase handsfree kolfBH en niet om te zetten naar handkolf.
  • 27 + 30mm traditioneel borstschild (113PP) zonder compressiefunctie. Kolfset is makkelijk om te bouwen naar handkolf met een losse handgreep.
  • ReFlex 3D Plus schild (half-liggend of in zij-ligging kolven).

Kijk hier wat de verschillen zijn tussen de Horigen kolfsets en schilden

 

HUREN

Per Dag   €     2,-
Week   €   12,-
1 Maand   €   40,-
2 Maanden   €   70,-
3 Maanden   €  100,-
Na 3 maanden   €  10,- extra per maand
Borgsom

  €   50,-

 

Aan het einde van de huurperiode wordt het verschil van de borg en de totale kosten met elkaar verrekend. Je krijgt daarna dus of geld terug of je betaalt nog een deel bij.

De verhuurset is inclusief de persoonlijke enkele afkolfset met 3D borstschild. Deze set wordt eigendom afkolfset a € 33,50.

Je huurt: de motor en draagtas

 

Lees de huurvoorwaarden

 

Vergoeding zorgverzekering

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »