Huur(koop) Grace & borstkolfset

Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

De Horigen Grace elektrische borstkolf en 3D kolfset heeft gesloten systeem zodat ze geschikt is om te huren. Je mag de Grace borstkolf bij ons afhalen of op laten sturen.

Huurkoop: wil je Horigen 3D Grace eerst huren voordat je over gaat tot aankoop? Laat ons, na een week gebruik, weten of je wilt aankopen. Je betaalt in eerste instantie het borgbedrag en later een meerprijs voor volledige aankoop.

Laat ons per email weten dat je tot aankoop wilt overgaan. Wij regelen online de rest voor je.

Check hier of je een vergoeding voor de huur van een borstkolf krijgt

 

 

Het zachte siliconen 3D schild vormt zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof zoals een baby aan de borst drinkt. Zachte druk, vacuum en massage zorgt ervoor dat je optimaal gebruik maakt van de melkstroom.

Met het 2 fasen systeem schakel je makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan je het vacuum naar wens in 9 stappen aanpassen via het touchscreen.

Grace heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij voor wanneer je geen toegang tot netstroom hebt. Met de lithium batterij kolf je 1 1/2 uur draadloos.

De Horigen Grace borstkolf heeft een gesloten systeem.

BPA vrij.

 

Naar keuze aan te huur(kopen) met:

  • 24mm en kleiner borstschild (107PP). Deze is om te bouwen naar een handkolf. Het borstschild en connector zijn van elkaar los te koppelen en makkelijk te gebruiken bij een handsfree kolfBH. Kolfset is makkelijk om te bouwen naar handkolf met een losse handgreep.
  • 25mm en kleiner borstschild (109PP). Minder onderdelen en snel te reinigen. Alleen te gebruiken met een PumpEase handsfree kolfBH en niet om te zetten naar handkolf.
  • 27 + 30mm traditioneel borstschild (113PP) zonder compressiefunctie. Kolfset is makkelijk om te bouwen naar handkolf met een losse handgreep.
  • ReFlex 3D Plus schild (half-liggend of in zij-ligging kolven).

Kijk hier wat de verschillen zijn tussen de Horigen kolfsets en schilden

 

Tegen betaling van de borgsom ontvang je:

  • Horigen Grace & adapter, enkele kolfset à €33,50 naar keuze en bewaartasje.

 

BORGSOM

Je betaalt €100 borg en ontvangt de kolf, adapter, kolfset(s) en bewaartasje. De borgsom ontvang je retour zodra je de kolf aan ons in goede staat geretourneerd hebt.

HUURPRIJS (afrekening)

  • De eerste huurweek betaal je: € 20.
  • 2e en daarop volgende huurweken: € 2,50 per dag tenzij je na 1 week gebruik hebt aangegeven dat je tot aankoop wilt overgaan.
  • Na een half jaar (183 dagen) loopt de huurovereenkomst af en betaalt de huurder de afrekening.

HUURKOOP

Wanneer de huurder het gehuurde artikel wilt overkopen, dient de huurder verzoek tot aankoop  binnen één week na afsluiting van de huur aan te geven bij verhuurder. Huurkoop geldt alleen bij Chicture, Elody, Grace, Ardo Calypso of omzetting Ardo Bellis naar Ardo Alyssa.

Medela Symphony kan niet overgekocht worden. De aankoopsom van de kolf bedraagt ten miste de dagwaarde van de aankoopprijs op www.borstkolfwinkel.nl

De betaalde borgsom wordt van de afrekening afgetrokken en je ontvangt dus geld terug van ons of je moet bijbetalen.

AFREKENING

Wanneer we de gehuurde artikelen terug ontvangen, krijg je een factuur met de borg retour.

Je ontvangt ook een factuur voor de gehuurde tijd en de gebruikte kolfset(s) en/of niet geretourneerde artikelen.

Wanneer je een huur naar koop omzet dan betaal je de aankoopprijs van de borstkolf en ontvang je de borg voor de gehuurde artikelen retour wanneer MoM&e de gehuurde artikelen in goede staat heeft terug ontvangen.

ZORGVERZEKERING

Een borgfactuur kan niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Pas wanneer je de afrekening hebt ontvangen, kan je die inleveren bij de zorgverzekeraar. De afrekening is een totaal van de huur en de gebruikte afkolfset(s). Op al onze facturen staan de codes die de zorgverzekeraar nodig heeft om te vergoeden.

Lees de huurvoorwaarden

 

Vergoeding zorgverzekering

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »