Verhuizing BorstkolfWinkel

Het was een hoop hectiek in de backoffice van de BorstkolfWinkel. Wie onze webwinkel vaker bezoekt ziet dat de winkel er nét iets anders uitziet.
We hopen dat jullie blij zijn met het resultaat en dat winkelen soepeler verloopt >

1e Paasdag is al weer half voorbij en ik zit nog steeds in mn huispak achter de laptop om de laatste puntjes op de i te zetten.

 

Wie de BorstkolfWinkel vaker bezoekt zal zien dat de winkel er net iets anders uitziet. Dat klopt... de laatste tijd zijn we druk bezig geweest om een nieuwe winkel op te zetten met uitgebreidere functies. We hopen dat jullie blij zijn met het resultaat en dat winkelen net iets soepeler verloopt.

 

Alle artikelen op gebied van borstvoeding en kolven zijn nog steeds te vinden op de plaats die je gewend bent. Wat we dan wel veranderd hebben?

 

Wanneer je een account bij de BorstkolfWinkel had dan moet je even een nieuwe aanmaken of je logt makkelijk in met je Facebook account. Heel handig als je ook zo'n sik hebt van allerlei wachtwoorden die je moet onthouden!

In jouw account kan je al je bestellingen terugvinden en ook of iets al is verzonden.

Je kunt tickets aanmaken en op die manier met ons communiceren over je bestelling, retouren of klachten.

Wat wij ook een handige functie vinden is dat je een verlanglijstje kunt aanmaken. Zo vergeet je niets meer wanneer je nog last hebt van zwangerschapsdementie!

 

Ondertussen lopen we nog een beetje te stoeien met de nieuwe backoffice waarin we werken. Komende week gaan we in elk geval nog aan de slag met de verzendmethodes die nu nog dubbel en onduidelijk op je scherm verschijnen.

Als je iets mist of ons wilt laten weten dat het allemaal nog beter kan dan horen we graag van jullie.

 

grt, Chella

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »